FAQ

Historien bag Bubble tea:

Endelig en drik some er sjov at spise. Bubble tea stammer fra Taiwan tilbage i 80’erne hvor det blev skabt fra en lille te stand. Bubble tea er for en asiat, hvad kaffe er for en amerikaner – noget man køber på hvert et gadehjørne. Man kan slet ikke undså at bemærke de mange unikke Bubble tea butikker rundt om i Asien. Populariteten af denne specielle drik er dog ikke kun begrænset til østen, men har i gennem årene også fået en fanskare i lande som USA, Canada, Australien, Tyskland og England.

Hvad er Bubble tea:

Der findes et utal af måder at nyde sin Bubble tea på. Denne forfriskende drik kan nydes både afkølet og varm. Der er næsten ubegrænsede muligheder for at variere smagen af sin Bubble tea. Kun din fantasi sætter grænser. 

Bubble tea indeholder en grøn eller sort te, blandet med lidt frugtsirup og is. Til sidst tilsættes ‘bobler’ enten som tapioca perler eller de smagsrige Boba’er som kommer i mange varianter og farver. Bubble tea serveres med et ekstra stort sugerør, som gør at man kan få den rette mundfuld te og bobler op fra koppen.

Hvordan bestiller man en kage:

Ved at kontakte os i butikken eller på mail: info@t-republic.dk

Hvordan kontaktes T in the Park:

Du kan komme i kontakt med os på tlf: 35 26 88 43 eller email:  admin@t-republic.dk

Hvad er prisen for special-kager:

Alle vores kager er individuelle i pris afhængig af det ønskede design og antallet af kuverter. Da alle vores kager er specielt designet til den enkelte kunde har vi ikke en standard prisliste. For pris skal du henvende dig i butikken eller på  admin@t-republic.dk

Bringer i ud?

Alle kager afhentes som udgangspunkt på Østerbrogade 124 med mindre andet er aftalt. T in the Park er ikke ansvarlig for eventuel skade der måtte ske efter kagen har forladt vores butik.

Søger i personale?

Lige nu har vi ingen ledige stillinger, men vi er altid interesseret i at høre fra glade og udadvendte mennesker. Send os derfor gerne en ansøgning til admin@t-republic.dk. Bemærk at vi ikke altid har mulighed for at bekræfte modtagelsen af din ansøgning.

Er der mulighed for WiFi hos T in the Park?

Ja! Hos T in the Park tilbyder vi alle kunder en trådløs internet-forbindelse.

Sagt af andre

AOK: T in the Park tilfører det klassiske tehus et mere moderne islæt, fordi den kombinerer en velkendt kop god te med den asiatiske te-variant bubble-tea og amerikanske kageklassikere som cupcakes, cheesecakes, mudpies og store, ekstravagante festkager. Kagerne bliver udelukkende lavet af de bedste, økologiske råvarer og akkompagneres af te eller kaffe fra Østerlandsk Kafferisteri og Thehus, hvis produkter også kan købes i forretningen.

Tipster: T in the Park er en fusion på tværs af verdenshavene – et resultat af kulturer, der mødes, og to kvinders passion for læskende drikke & vidunderlige kager. Alt er hjemmelavet på de bedste råvarer. Gæsterne betjenes af søde smilende kage-piger iklædt flotte forklæder. Interiøret er lyst, lækkert & luftigt og henleder tankerne på asiatisk futurisme med skandinavisk touch. Her er smukke special-designede stole og pastelfarvede borde.

NICE to SWEET you

T in the Park  Østerbrogade 124  2100 København Ø  Tlf. 35 26 88 43

aok