Bubble Tea

Hvad er Bubble Tea?

Bubble tea er en unik og forfriskende drik der vil give dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.  Bubble tea stammer fra Taiwan tilbage fra begyndelsen af 80’erne og har siden ikke kun i Asien – men også resten af verden – fået en stor fanskare.

Også kendt under navnene pearl tea, boba tea, foam tea og zhen zhu nai cha, er bubble tea en unik smagsoplevelse af forskellige frugt te, tilsat ”bubbles”, som enten er de originale ’tapioca’ perler eller popping boba.

Popping boba er lækre små perler med med frugtsaft af forskellig smag der ”sprænger” når de tygges. Tapioca perlerne stammer fra kassava rodfrugten, og har en konsistens som vingummibamser. De er populære til vores te og espresso kreationer.

Diagram-Vibeke-v1

For dem som er nye inden for Bubble tea, kan det nogengange være svært at vælge i mellem de mange smagsvariationer og muligheder. Derfor har vi sammensat en spændende ’bubble menu’ med de mest spændende og smagfulde kreationer der er at byde på. For de dristige og øvede Bubble tea fans, vil der selvfølgelig også være mulighed for at gå ’a la carte’ og sammensætte sin helt egen kreation.

Velbekomme!

Bubble tea og Kaffe
Bubble Tea og Kaffe
Bubble Tea og Kaffe

NICE to SWEET you

T in the Park  Østerbrogade 124  2100 København Ø  Tlf. 35 26 88 43

aok